Gallery61 paints with local flavours.
And they rarely stay within the lines.

About us

Arty, quirky and unique
– just like the city of The Hague.

The colourful brasserie of Gallery61 is located in one of The Hague’s oldest buildings, in the arcade De Passage at number 61. The chefs decorate their dishes with the finest flavours of local suppliers. And they rarely stay within the lines. At Gallery61, both the international dishes and the modern interior get an artsy twist. Whether you’re a local ‘Hagenees’ or not, everyone feels right at home. See you soon?

– Gallery61

Reservations

Dare to colour outside the lines?
Book a table here.

Make Reservation Call us


Beste gasten van Gallery61
Wat zijn we blij dat we op 5 juni weer open mogen! Om een bezoek aan Gallery61 voor al onze gasten en collega's zo veilig mogelijk te maken hebben wij enkele noodzakelijke regels opgesteld. De belangrijkste regel voor een bezoek aan ons restaurant is natuurlijk: blijf thuis bij gezondheidsklachten zoals verkoudheid, koorts en hoesten, ook als het een van je tafelgenoten of gezinsleden betreft.


RESTAURANT

In ons restaurant mogen te allen tijde maximaal 30 personen exclusief personeel tegelijk aanwezig zijn. Om dit goed te kunnen monitoren is reserveren daarom verplicht voor zowel lunch als diner. Voor beide geldt dat wij werken met tijdvakken. De lunch wordt geserveerd van 12:00 tot 13:30 uur en 13:30 tot 15:00 uur. Voor een late lunch of een gezellige borrel kunt u bij ons terecht van 15:30 tot 17:00 uur. Het diner wordt geserveerd van 17:30 tot 19:15 en van 19:30 tot 21:30. Bij aankomst vindt er een gezondheidscheck plaats. Verder vragen om de aanwijzingen van het personeel te volgen en om 1,5 meter afstand te houden. Wist je dat dat net zo breed is als het bekende schilderij Victory Boogie Woogie van Piet Mondriaan?


TERRAS

Op het terras is reserveren niet nodig. Wij hebben ruim voldoende plek en zorgen voor minimaal 1,5 meter afstand tussen en, wanneer nodig, aan de tafels. Op ons terras kan er à la carte besteld worden.


We hopen op uw begrip en medewerking om zo een veilige omgeving te creëren voor onze gasten en collega’s. Reserveren kan via onderstaande button, telefonisch via 070 310 8861 of door een mail te sturen naar [email protected].


News

Stay up to date!

Check our Facebook – page for the latest news, upcoming events and other fun stuff.

 

FOLLOW US

gallery61